Latijns-Amerika magazine.
 
Film

Films with a View: Menino – The Boy and the World

  • datum:07/07
  • tijd:21:30
  • locatie:Pllek
  • adres:TT Neveritaweg 59
  • kosten:€5

Blokkeer 7, 14 en 21 juli in je agenda! Oficine mocht namelijk voor de maand juli de films selecteren voor het befaamde Films with a View programma bij Pllek Amsterdam. We beloven een mooie mix van hedendaagse Latijns-Amerikaanse cinema en een fijne klassieker. En dat allemaal te bewonderen in de openlucht!

Dinsdag 7 juli: Menino – The Boy and the World

Alê Abreu / Brazilië /  2013 / Geen dialoog
Trailer
Inclusief inleiding van Kees Koonings (bijzonder hoogleraar Brazilië Studies)

Menino is een betoverende en uniek geanimeerde roadmovie waarin je door de ogen van Menino de zowel wonderschone als onrechtvaardige wereld ervaart. Menino woont met zijn vader en moeder op het platteland. Op een dag vertrekt zijn vader naar de stad om werk te zoeken. Het verlangen om zijn vader weer te zien is zo intens, dat hij naar hem op zoek gaat. Hij trekt door fantastische landschappen en vreemde steden. De film betovert door haar verbeeldingskracht en kleurenrijkdom, ondersteund door de prachtige, swingende muziek. Maar ook verbeeldt zij de blik van de filmmaker op het zielloze proces van massaproductie en de gevolgen van globalisering. 

Films with a View

Met Films with a View organiseert Pllek van mei-september magische openluchtvertoningen op hun strand, elke dinsdag na zonsondergang. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren, maar je kan wel een koptelefoon reserveren voor 5 EUR via film@pllek.nl. Deze kun je afhalen vanaf 9 uur, de film begint meestal rond 22:00 uur. Check de Facebookpagina van Pllek voor meer informatie. 

Aanvang film: rond 22:00
Ophalen koptelefoons vanaf 21:00
Prijs koptelefoon: € 5,00
Reserveren van koptelefoon: film@pllek.nl
(Reserveren kan tot 16:00 op de dag zelf)