Latijns-Amerika magazine.
 
Muziek

Juanes – WIN KAARTEN

  • datum:12/07
  • tijd:19:30 deuren open, 20:30 aanvang
  • locatie:Paradiso
  • adres:Weteringschans 6-8, Amsterdam
  • kosten:€36

De Colombiaanse popster Juanes is hotter dan ooit, nadat hij bij de Grammy Awards zijn nieuwe single ‘Juntos’ zong. Bij iTunes stond het nummer meteen bovenaan de Latin chart. Juanes zong het nummer onlangs ook tijdens de “Victoria’s Secret Swimsuit Special” op CBS, omringd door topmodellen als Adriana Lima, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio, en anderen. Zijn komende ‘Loco de Amor’ tournee is vernoemd naar zijn schitterende laatste album van vorig jaar. Juanes komt eerst naar Europa, daarna begint hij een uitgebreide toernee door Amerika.

Juanes’solo-debuutalbum ‘Fíjate bien’ leverde hem in het jaar 2000 drie Latin Grammy’s op, drie jaar later  verwierf hij voor het eerst bekendheid in Nederland, met de single ‘A Dios le pido’, dat een bescheiden hit werd. Het nummer kwam van zijn tweede album ‘Un día normal’. De meeste Nederlanders kennen Juanes van de single ‘La camisa negra’, die in 2006 zeventien weken in de top 10 stond.

ConSentido mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het concert van Juanes! Vertel ons via info@consentido.nl wat jouw lievelingsnummer is van superster Juanes en waarom, en maak kans op twee kaarten voor het concert op 12 juli in Paradiso! 

Meer informatie en kaartverkoop >>