Latijns-Amerika magazine.
 
BenefietEtenFeest

Noche Solidaria – Solidariteitsavond 2017

  • datum:18/11
  • locatie:basisschool Paridaens
  • adres:Janseniusstraat 2, 3000 Leuven
  • kosten:17:00 - 23:00

Op zaterdag 18/11 is het weer zover! Voor het elfde jaar op rij organiseren we de Solidariteitsavond of Noche Solidaria. Deze avond wordt georganiseerd door leden van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap in Leuven en staat open voor iedereen die ons daarbij wil helpen. We steunen zoals gewoonlijk opnieuw een project in Latijns-Amerika ten voordele van kwetsbare bevolkingsgroepen, vooral kinderen.

De fondsen gaan dit jaar naar het project: ‘Academias Sabatinas Departamentales’ van het Centro Escolar Isaac Ruiz Araujo te Suchitoto in El Salvador. We ondersteunen er de werking van zaterdagklassen voor leerlingen uit kansarme gezinnen die zich willen voorbereiden op hoger onderwijs met een focus op wetenschapsvakken.


Hoe kan jij concreet helpen?
– Maak een typisch gerecht uit je land van afkomst. Je bepaalt zelf porties en prijs en schenkt de opbrengst. Het mag iets eenvoudig zijn, dat kan opgewarmd worden in een microgolfoven of op een eenvoudige kookplaat.
– Animeer de avond met je artistieke vaardigheden, of neem contact op met iemand die dat goed kan!
– Help mee aan de praktische organisatie van de avond of…
– Kom natuurlijk eten en genieten met je familie of vrienden.

Voor meer informatie contacteer nochesolidariasm@gmail.com. Het organisatieteam van de Solidariteitsavond dankt je alvast voor je hulp.

Facebookevent