Latijns-Amerika magazine.
 
Literatuur

Ploegen van de zee

  • datum:07/07
  • tijd:19:30
  • locatie:Café Cultura
  • adres:Hoogstraat 28A, Rotterdam

Auteursimpresariaat Baumann & Co en schrijver Wim Kamerbeek presenteren hun nieuwe boek “Ploegen van de zee, de geschiedenis van Zuid- Amerika”. Een fascinerend boek over oude beschavingen, de Inca’s, de tijd van de conquistadores, de kolonisering, de vrijheidsstrijd en het moderne Zuid-Amerika. Wim Kamerbeek schrijft over dit kleurrijke continent met een verfrissende, eigentijdse en lekker eigenzinnige kijk.

Stellweg interviewt Kamerbeek!
In een persoonlijk gesprek met de auteur neemt Carl Stellweg (auteur en journalist) u mee op reis langs de hoogtepunten en de bijzondere verhalen uit dit boek. Een belofte voor een vermakelijke avond.

Het boek “Ploegen van de zee” is tijdens de boekpresentatie voor een speciale prijs verkrijgbaar (€ 15,-) en wordt door de auteur voor u persoonlijk gesigneerd. Als u nog geen fascinatie had voor Zuid-Amerika – zelfs niet door het meeslepende WK voetbal in Brazilië – dan krijgt u die zeker na het lezen van dit boek.

Na afloop is de avond nog jong. In de heerlijke Zuid-Amerikaanse en Spaanse ambiance van Café Cultura is er alle plaats voor een uitgebreide nazit.