Latijns-Amerika magazine.
 
Film

Psychologische thriller Upon Entry vanaf 21 september in de bioscopen

  • datum:21/09
  • locatie:Bioscopen in Nederland

Imagine Filmdistributie brengt Upon Entry op 21 september uit in de bioscopen. Alberto Ammann en Bruna Cusí spelen de hoofdrollen in de psychologische thriller van Elejandro Rojas en Juan Sebastián Vásquez. 

Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een hedendaagse danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het ‘land van de onbegrensde mogelijkheden’ willen ze een gezin stichten en hun carrière nieuw leven inblazen. Maar bij aankomst op Newarks vliegveld worden ze direct naar een aparte ruimte van de immigratiedienst geleid voor een psychologisch afmattend verhoor. Urenlang wordt hun verhaal in twijfel getrokken en worden ze met elkaars geheimen geconfronteerd. Zowel hun onderlinge band als hun toekomst komen op het spel te staan.

Alberto Ammann (Cell 211, Narcos), Bruna Cusí (Summer 1993), Ben Temple (I Want to Be a Soldier) en Laura Gómez (Orange Is the New Black) spelen hoofdrollen in Upon Entry van de regisseurs Elejandro Rojas en Juan Sebastián Vásquez. De psychologische thriller werd al bekroond op diverse internationale festivals.