Latijns-Amerika magazine.
 
Benefiet

Putumayo Quiz XII

  • datum:19/05
  • tijd:19:30 - 22:30
  • locatie:Zaal De Vaart, BC Gentbrugge
  • adres:E. Hullebroeckplein, 9050 Gentbrugge
  • kosten:12 euro per ploeg

Putumayo vzw neemt dit jaar afscheid, maar zal in schoonheid eindigen met een laatste Putumayo Quiz! Van de gelegenheid maken we gebruik om de sympathisanten die ons jarenlang gesteund hebben te bedanken, en om hen gerust te stellen. Onze partnerorganisaties in Peru zullen voortaan ondersteund worden door onze Belgische partner Catapa, waarin ook enkele Putumayovrijwilligers zich verder zullen engageren.

Net als de voorbije 2 jaar vindt ook de 12de Putumayo Quiz plaats in Zaal De Vaart van het Buurtcentrum van Gentbrugge. Zoals steeds zal het gaan om een algemene en gevarieerde quiz met lichte focus op Latijns-Amerika. In het kader van het Gentse Vredesjaar zal er ook extra aandacht zijn voor het thema vrede.

Ploegjes van maximaal 4 personen kunnen zich inschrijven via jeroen.pittoors@outlook.com. Vermeld hierbij de naam van je ploeg! Het inschrijvingsgeld bedraagt € 12 per ploeg, welke overgeschreven kan worden op het rekeningnummer BE76 0013 9159 0995 (met vermelding Quiz + naam ploeg) of ter plaatse betaald kan worden.

Iedereen is welkom in zaal De Vaart van het Buurtcentrum Gentbrugge (E. Hullebroeckplein 1) vanaf 19u. De quiz zal stipt om 19u30 van start gaan. Alle deelnemers krijgen sowieso een prijs en er is zelfs een speciale attentie voor het team dat de meeste drankjes verzet!

We houden dan ook de bar open vanaf 19u, met naast de traditionele dranken tevens Pisco Sour met Peruaanse Pisco! Alle opbrengsten gaan uiteraard nog een steeds integraal naar onze partnerorganisaties in de Peruaanse Amazone.

Facebookevent