Latijns-Amerika magazine.
 
Muziek

Quinteto El Después

  • datum:27/03
  • tijd:19:15
  • locatie:Podium Mozaïek
  • adres:Bos en Lommerweg 191, Amsterdam
  • kosten:€17 / €15
Laatste jubileumconcert van deze Argentijnse tangoband! Na afloop Tangosalon met DJ Ezequiel.

Quinteto El Después bestaat sinds 2004 en brengt met het feestelijke jubileumprogramma ‘Effecto Tango Live’ een prachtig muzikaal overzicht van het tienjarig bestaan. Op het repertoire staan arrangementen van fraaie klassiekers en minder bekend werk, naast veel eigen composities. Op deze wijze heeft de groep, staande op de schouders van de tangoreuzen van weleer, een veelgeprezen geluid en een sterke livereputatie ontwikkeld. Maar de groep houdt de blik stevig vooruit gericht, op de toekomst van de tango. De twee Argentijnse oprichters, bandeonist Victor Villena en gitarist en componist Alejandro Schwarz, zijn dan ook vermaard binnen de internationale tangoscène. Quinteto El Después presenteert tijdens deze tournee het nieuwe album.

Line-up: Victor Villena (bandoneon), Alejandro Schwarz (gitaar), Cyril Garac (viool), Ivo De Greef (piano) en Bernard Lanaspèze (contrabas)

Vooraf kunt u deelnemen aan een gratis introductieworkshop tangodansen door Lalo & Annemarie van Academia de Tango. Toegang voor de workshop is gratis. Wilt u meedoen aan de introductieworkshop tangodansen, reserveer dan een combi ticket Concert en workshop.

Voor meer informatie: Podium Mozaiek