Latijns-Amerika magazine.
 
Festival

Rotterdam Caribbean Festival

  • datum:21/07
  • tijd:13:00 tot 23:00 uur
  • adres:Zuiderpark, 3083 Rotterdam
  • kosten:€5 / €7,50

Latin is hot! En dat merk je aan al de hits die tegenwoordig de popcharts bestormen.
Het werd dan ook eindelijk tijd dat er een Caribisch & Latin outdoor festival komt in het hartje van wereldstad Rotterdam. 

Zaterdag 21 juli is het dan ook zover en wordt het Rotterdamse Zuiderpark overspoeld met een veelzijdigheid aan Latijns-Amerikaanse muziek die de caribbean naar Rotterdam Zuid brengt.
Met artiesten zoals Juan Luis Guerra, Marc Anthony, Romeo Santos en huidige artiesten als Nicky Jam, Maluma, J. Balvin, Luis Fonzie en Ozuna is Latin een trend die zich doorzet tot in de hippe clubs, concertzalen en festivals wereldwijd.

Latin is een swingende lifestyle die één en al om vrolijkheid en plezier draait en een lach tovert op een ieder zijn gezicht, dit zal zaterdag 21 juli niet anders zijn. Dankzij een combinatie van diverse event concepten, latin promotors, dansscholen en de vele artiesten en dj’s die hun krachten hebben gebundeld belooft dit openlucht festival nu al een jaarlijkse trend te zullen worden.
De programmering op deze dag is zeer uitgebreid en divers, met een caribbean mix stage, een swingbeatz stage en een workshop area waar meer dan 30 liveacts, dansgroepen en dj’s acte de presence zullen geven en je meenemen op een trip langs Cuba, Suriname, Miami,Curaçao, Brazilië, Aruba, de Dominicaanse Republiek, de Kaapverdische Eilanden en meer…
Een echte wereldreis, op locatie!

Omdat we de “Caribbean feeling” in de breedste zin van het woord willen vertegenwoordigen, hebben we behalve muziekstijlen als Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Zouk, kizomba en afrobeats ook R&B en dancelassics geprogrammeerd in het concept.
Begin van de dag, kunt u leren swingen en meedoen aan de verschillende dansworkshops die verzorgt worden door professionele dansleraren. Om U nog meer in exotische sferen te
brengen zijn er aan de bar en foodstands heerlijke cocktails en caribische snacks verkrijgbaar.

Maar omdat we dit echt een family event willen maken, hebben we niet alleen de entree prijs extra laag gehouden, maar is er ook volop aan de kinderen gedacht met een ware kids playground en gratis entree voor kinderen tot 11 jaar.

Het is altijd prettig om aan het eind van een avond te beseffen dat je
opnieuw getuige bent geweest van een enerverende belevenis op een prachtige locatie die het Rotterdamse Zuiderpark is. Met een tevreden gevoel, navigeert de Caribbean Festival bezoeker naar huis. Een nieuwe belevenis staat in het geheugen gegraveerd. Een dag op het Rotterdam Caribbean Festival is voorbij.

 

Tickets:
• Eerste 1000 € 5
• Daarna € 7,50
• Kinderen tot 11 jaar gratis

Voorverkoop: www.universalsoundprojects.nl