Latijns-Amerika magazine.
 
BenefietEten

Soep voor Mexico! Benefiet

  • datum:18/11
  • tijd:11:00 - 16:00
  • locatie:Hopper Jeugdverblijf Het Scoutshuis
  • adres:Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen

Het is net een maand geleden dat verschillende delen van Mexico opgeschrikt werden door aardbevingen. Dat was dan weer een maand nadat Marlies (een collega en vriendin van me) en ik er een heerlijke zomer doorbrachten waarin we super hartelijk ontvangen en verwend werden door onze geliefde Mexicanen. Tijd om iets terug te doen dachten wij zo. Daarom zijn wij al even een paar plannen aan het uitbroeden om geld in te zamelen dat we rechtstreeks bezorgen aan mensen die in de getroffen gebieden wonen en er werken met de slachtoffers. (Het gaat om materiële hulp in de staten Chiapas en Oaxaca). 
Onze eerste actie is een soepverkoop op zaterdag 18 nov. Je kan die dag je bestelde liter(s) soep komen ophalen of een kommetje soep komen eten, tussen 11.30u en 16u.


Wij zorgen voor een lekkere vegetarische soep met een zonnige Mexicaanse smaak. Soep bestellen of je vers kommetje soep reserveren kan tem 10 nov. via de link onderaan. 1 liter meeneemsoep kost €6, een kommetje soep met brood kost €5.

Wij denken niet allleen graag aan Mexico, maar ook aan het milieu. Fijn als je met een eigen pot je meeneemsoep komt afhalen.
Mil gracias! 

Bestellen via deze link (indien geen directe respons: klikken op follow link)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7c-nnttrbCBRCxfbyXTOir4aQgs59w7WVnZpl_hoQKYRkqA/viewform?usp=sf_link

Zelf niet zo’n soepboer of soepboerin, maar wel zin om Mexico te steunen? Dan kan je altijd een kleine bijdrage overschrijven op onze soepboerinnenrekening BE0408391425693 op naam van Marlies Thomaere, met vermelding Arriba Mexico! 

Jullie soepboerinnen van dienst
Marlies en Katleen

Facebookevent