Latijns-Amerika magazine.
 

Día de Muertos – Patronaat Haarlem: WIN WIN WIN

16-10-2018

Deze prijsvraag is verlopen 

Naar Día de Muertos in het Patronaat in Haarlem met conSentido!

Kliko organiseert op 27 oktober in het Patronaat in Haarlem een avond vol cumbia, rock, ska en voodoo: Día de Muertos, met optredens van Los Paja Brava en DJ Booze’em. conSentido mag 2 x 2 vrijkaarten weggeven! 

Wil je kans maken op twee kaarten, beantwoord dan de volgende vraag: welke betekenis(sen) heeft de naam ‘Los Paja Brava’? Stuur uiterlijk 23 oktober je antwoord naar info[at]consentido.nl!

Kliko nodigt je uit op de feestelijkste avond van het jaar! Geen garage, punk en noise dit keer, maar een explosie van ritme, cumbia, rock en voodoo! Tijdens Dia de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Met op de planken: Los Paja Brava (NL), DJ Booze’em, visuals van Jamie Nee, monsterlijk goede cocktails, en meer. 

Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!” Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.

reageren