Latijns-Amerika magazine.
 

Dvd Four Seasons in Havana – WIN WIN WIN

30-04-2018

Lumière brengt de crime serie Four Seasons In Havana uit in de Benelux. Vanaf 8 mei zal de reeks te zien zijn op www.lumiereseries.com. Vanaf 15 mei is de DVD overal verkrijgbaar. 

conSentido mag maar liefst drie dvd’s van de serie weggeven!

De Cubaanse crime serie Four Seasons In Havana neemt je terug in de tijd, naar de jaren ’90, naar een Cuba in verval. De reeks dompelt je onder in de misdaadonderzoeken van politie-inspecteur Mario Conde, die ervan droomt om schrijver te zijn. Deze kleurrijke thrillerserie vertelt vier verhalen (Pasado perfecto, Vientos de cuaresma, Máscaras, Paisaje de otoño) die zich elk in een ander jaargetijde afspelen.

Four Seasons in Havana is een achtdelige crime serie gebaseerd op Leonardo Padura’s The Havana Quartet. Deze internationaal gerenommeerde Cubaanse schrijver won in 2015 de Prinses van Asturiëprijs voor Literatuur en herwerkte samen met Lucía López Coll zijn tetralogie tot een spannende serie. In 2017 won Four Seasons in Havana de Platino Ibero-American Film Award voor beste miniserie/tv-serie.
Variety / Efe.com

Zwart was nog nooit zo kleurrijk als in deze Caribbean Noir!

Wil je meedoen met deze winactie, stuur dan uiterlijk 15 mei een mailtje naar info[at]consentido.nl en vertel ons waarom jij deze dvd moet winnen.  

Technische specificaties:
Cast
: Carlos Enrique Almirante, Jorge Perugorría, Juana Acosta, Laura Ramos, Luis Alberto García, Mario Guerra

Regie: Félix Viscarret (Under the stars)

Scenario: Leonardo Padura & Lucía López Coll

Producenten: Nadcon Film GmbH (The Killing, The Birdge, Millennium trilogy), Tornasol Films (The Secret in their Eyes, The Wind that Shakes the Barley)

Spanje, Duitsland, Cuba, 2016 | 8 x 60 min. | taal: Spaans | ondertiteling: Nederlands

reageren