Latijns-Amerika magazine.
 

Dvd Narcos seizoen 2 – WIN WIN WIN

12-09-2017

Op 1 september is het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Narcos op DVD & Blu-Ray verschenen. conSentido mag maar liefst drie dvd’s van de serie weggeven! De Amerikaanse televisieserie vertelt het verhaal over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellinkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90 van de vorige eeuw. Narcos is een absolute must see en scoort op IMDB dan ook een 8,9! Daarmee staat het in de top dertig van best beoordeelde tv-series ooit. Netflix heeft wegens het grote succes al een derde en vierde seizoen aangekondigd.

Wil je meedoen met deze winactie, stuur dan uiterlijk 20 september een mailtje naar info[at]consentido.nl en vertel ons wat jouw favoriete Narcos-moment tot nu toe is.  

De DVD & Blu-Ray van Narcos seizoen 2 bevat de volgende extra’s: deleted scenes, trailer, featurette en audio commentaar.

Cast: 

Wagner Moura (‘Elite Squad’, ‘Elysium’), Boyd Holbrook (‘Gone Girl’, ‘Logan’), Pedro Pascal (‘Game of Thrones’), Joanna Christie (‘Equus’, ‘Musical Once’).

Regie:

Chris Brancato, Carlo Bernard, Doug Miro

Synopsis:

Dit tweede seizoen van de geruchtmakende serie Narcos begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobars meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobars eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave…

Engels en Spaans gesproken – Nederlands ondertiteld

reageren

meer Kunst en Media

meer Prijsvragen

meer Colombia