Latijns-Amerika magazine.
 

Festival ColorEs Colombia Rotterdam – WIN WIN WIN

05-10-2018

Deze prijsvraag is verlopen. 

Naar Festival ColorEs Colombia met conSentido!

In het kader van het Festival ColorEs Colombia is op 12 oktober in De Doelen in Rotterdam een swingend dubbelconcert van Samuel Torres Sextet en Alé Kumá & Dizzy Mandjeku te zien, en conSentido mag 2 x twee vrijkaarten weggeven! Wil je kans maken op twee kaarten, stuur dan uiterlijk 8 oktober een mail naar info[at]consentido.nl en vertel ons waarom jij bij het concert wil zijn!  

Na een succesvolle eerste editie in 2016 strijkt het Festival ColorEs Colombia opnieuw neer in De Doelen in Rotterdam. Het sextet van percussionist Samuel Torres opent de avond met Afro-Colombiaanse jazz en adembenemende percussiesolo’s. Na de pauze brengt de Colombiaanse topformatie Alé Kumá met de Congolese gitaarveteraan Dizzy Mandjeku het programma ‘Van Palenque tot Matongé’. Hierin vloeien Afrikaanse en Colombiaanse genres en stijlen samen tot een opwindende, nieuwe Afro-Colombiaanse sound.

Het concert maakt deel uit van het Festival ColorEs Colombia dat plaatsvindt van 3 t/m 14 oktober. Er zijn concerten in o.a. De Doelen en Bimhuis, exposities, lezingen, documentaires, en educatieve activiteiten. Zie: www.festivalcolorescolombia.com. 

reageren