Latijns-Amerika magazine.
 

Juana Molina – WIN WIN WIN

15-05-2017

Wil jij op 20 juni naar het bijzondere optreden van Juana Molina in De Roma in Antwerpen? Stuur dan voor 16 juni een mail naar info@consentido.nl o.v.v. ‘Juana Molina’ en wie weet win jij 2 kaarten!

Niemand maakt muziek die klinkt zoals de muziek van Juana Molina. Molina heeft een onmiskenbare eigen sound, die niet in een vakje te stoppen is. Ze neemt vertrouwde elementen – gitaren, drums, keyboards, haar stem – en manipuleert ze tot gepolijste juweeltjes. Ze gebruikt de instrumenten om gevoelens en sferen op te wekken. Haar gitaar maakt niet de geluiden die je verwacht, maar toch klinken ze op één of andere manier bekend. Haar liedjes vallen niet in de ritmes die we gewend zijn, maar toch zetten ze aan tot dansen.

Molina is een uiterst creatieve ziel. Toen ze 23 was, begon ze muziek te maken. Nu 51 jaar oud, met al zes platen op haar naam, brengt ze haar zevende album Halo uit. Ze bewandelt verder het pad dat ze dertig gelden ingeslagen is, maar gaat weer een stap verder. Halo is dus weer een absolute mijlpaal in haar muzikale evolutie, met haar stem als hoofdrolspeler.

“She’s on an evolutionary journey of her own devising” (muziekwebsite Pitchfork) “and pushes once more her eerie, hypnotic music to increasingly haunting heights” (Spin magazine). 

https://www.facebook.com/events/1666353610333039

reageren

meer Kunst en Media

meer Prijsvragen

meer Argentinië