Latijns-Amerika magazine.
 

Kies welk Colombiaans street artwerk er op muur van Bib Park en academie van Merksem komt

20-03-2018

De gerenommeerde Colombiaanse Vertigo Graffiti crew zal in april een street artwerk maken op de scheidingsmuur van Bibliotheek Park en de Academie voor beeldende kunsten in Merksem. De Antwerpenaars mogen mee kiezen welk kunstwerk er komt.  

De crew komt in april, op uitnodiging van de Colombiaanse ambassade en de stad Antwerpen, naar Merksem. Om de grote muur tussen de bibliotheek en de academie op te fleuren met een van hun kleurrijke staaltjes street art. 

Stemmen tot en met 4 april

Stem tot en met woensdag 4 april op één van de drie ontwerpen die de artiesten in gedachten hebben voor deze muur . Daarna gaan de artiesten aan de slag, om op 18 april het kunstwerk voor te stellen aan het publiek en de pers.  

De Vertigo Graffiti crew uit Colombia zijn niet van de minsten. Er zitten drie invloedrijke Colombiaanse artiesten in: Yurika, Cazdos en Ecks.  Ze hebben meer dan 20 jaar graffiti-ervaring en zetten werken op muren in heel Colombia en zelfs Miami. Zo is de crew verantwoordelijk voor één van de grootste street art werken in Bogota. Een paar jaar geleden was een van hun werken al eens te gast in Brussel: een beschilderde container, als eerbetoon aan schrijver Gabriel Garcia Marquez.

Dit project gebeurt in samenwerking met de Ambassade van Colombia en Street Art Antwerp.

Stem hier voor een van de volgende drie ontwerpen:

In samenwerking met:

reageren