Latijns-Amerika magazine.

Partner worden of adverteren op conSentido?

conSentido is een online journalistiek magazine over Latijns-Amerika


conSentido is in 2012 opgericht door vier jonge Latijns-Amerikanisten, gevestigd in Nederland, België en Latijns-Amerika, en heeft sindsdien een breed netwerk ontwikkeld van lezers en betrokkenen.

Onze doelgroep bestaat uit iedereen die op maatschappelijk, sociaal, cultureel, academisch of politiek gebied geïnteresseerd is in Latijns-Amerika. Onze lezers bestaan veelal uit onderzoekers en docenten, reizigers, studenten, Latino’s gevestigd in Nederland en België en Nederlanders en Belgen in Latijns-Amerika. Ook lezen veel liefhebbers van Latijns-Amerikaanse muziek, film, kunst en gastronomie ons magazine.

Ons publiek weet onze verschillende kanalen goed te vinden; zowel via de website, onze Facebookpagina, ons Twitteraccount en de nieuwsbrief blijven wij in contact met de lezers.

Adverteren

flyer voor partners - voorkant

conSentido is aantrekkelijk voor adverteerders vanwege de brede doelgroep en de interactieve band tussen lezers, geïnteresseerden, gastauteurs,
fotografen, restaurants, muzikanten en culturele activiteiten met betrekking tot
Latijns-Amerika. De online vorm geeft de gelegenheid gericht en actueel te adverteren. Een culturele activiteit in de planning? Een nieuw geopend restaurant? Hét moment om potentiële reizigers aan te spreken? Bij conSentido is plek voor gerichte, tijdelijke maar ook permanente advertenties. Afhankelijk van het type advertentie kunnen wij deze op meerdere kanalen uitzetten (website, Facebook, Twitter, nieuwsbrief). Adverteerders zien hun logo in de rechter zijbalk van de website, afgebeeld op alle pagina’s. Daarnaast wordt het logo in elke nieuwsbrief getoond. Tarieven variëren naar gelang de termijn en het type advertentie.

Partner worden

flyer voor partners - achterkant

conSentido vindt het belangrijk om in contact te staan met grotere en kleinere Latijns-Amerikaanse ondernemingen. Voor slechts 10 euro per maand kunnen ondernemingen of instellingen Partner worden om zo hun zichtbaarheid te vergroten. Als Partner steun je ons magazine en wordt jouw logo onderaan elke pagina op de  conSentido-website weergegeven. Daarnaast biedt het partnerschap vermelding van activiteiten op onze site en sociale media, en wordt het logo onderaan de nieuwsbrief afgebeeld.

Bekijk hier de flyer voor partners

Interesse in een samenwerking met conSentido? Wil je met jouw organisatie Partner worden of adverteren op onze site? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info[at]consentido.nl.