Latijns-Amerika magazine.
 

Première Just Like Our Parents – WIN WIN WIN

04-07-2017

Deze prijsvraag is verlopen

conSentido mag 3 x 2 kaarten weggeven voor de feestelijke première van de Braziliaanse film Just Like Our Parents (Como nossos pais) op 27 juli in De Filmhallen in Amsterdam! Wil jij daar bij zijn? Stuur dan vóór 20 juli een mail naar info[at]consentido.nl o.v.v. ‘Just Like Our Parents’ en wie weet win jij 2 kaarten!

Er zijn cocktails en er zal een muzikaal optreden zijn van de Braziliaanse Alaor Soares en Ana Beck, die verschillende nummers ten gehore zullen brengen, waaronder de titelsong ‘Como nossos pais’.

Just Like Our Parents

Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit Rosa (Maria Ribeiro) gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ze is veel bezig met de wensen van haar familie en vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet en haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken. Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het filmfestival van Berlijn.

 

Meer informatie en kaartverkoop >>

reageren