Latijns-Amerika magazine.
 

Win kaarten voor Tango Brutal en Fiesta Macumba!

23-04-2014

conSentido is jarig en dat vieren we! De hele maand april en mei zijn er winacties te vinden op de site en facebook. Te beginnen met deze: je kunt kaarten winnen voor twee hele toffe muzikale evenementen.

Allereerst kun je in Heerlen helemaal los gaan op Tango Brutal, een spetterend tangofestival dat van 16 t/m 24 mei heel Heerlen voor even Argentijns laat aanvoelen. We mogen hiervoor maar liefst 2 x 2 kaarten weggeven aan de liefhebber die ons antwoord kan geven op deze vraag:

Tango is een uiterst hybride muziekvorm, ontstaan vanuit arme immigranten en lokale inheemse- en afro-bevolking van Argentinië. Zo kwamen de meest diverse muziekstijlen samen. Welke muziek ligt zoal aan de basis van de sensuele tango?

Daarna zijn er op 24 mei de beste latino tunes te horen, van banging baile funk tot knallende rock mestizo tot heerlijke cumbia en alles daartussenin, op Fiesta Macumba in Amsterdam. Om voor deze avond 2 kaarten te winnen, vragen we het antwoord op deze vraag:

Waar komt de naam ‘Macumba’ vandaan? 

 

Mail je antwoord(en) naar info@consentido.nl en vermeld in je mail duidelijk je naam en telefoonnummer. Wie weet sta jij binnenkort in Heerlen of Amsterdam te swingen!

reageren